Älskar krämen, super DUPER god och hundra gånger godare än vanlig frosting som man oftast kör med. Älskar hallon och kokos muffins och så testade jag för första gången med att göra italiensk marängsmörkräm utan en godistermometer och wow så gott
ex blåbär eller hallon (beroende på vilken färg du vill ha). Denna "pannacotta-frosting" häller du sedan över dina cupcakes och ställer in dem i kylen i minst en halvtimme
Men eftersom Matilda inte gillar mörk choklad fick det bli halloncupcakes med vit chokladfrosting. ) Frostingen spritsade jag med en bladtyll och satte sedan dit tre marsipan kulor
Blanda nu alla ingredienser till frostingen och ställ i kylen. Spritsa sedan på frostingen. Ingredienser 190° 10-12minHallonmuffins125 g vetemjöl125 g socker2 ägg125 g smör1 dl hallonsyltCitronfrosting200 g färskost50 g margarin1 dl florsockergul karamellfärg3 msk citronsaft alt citronessens efter smakChokladtryffel100 g mörk choklad1 dl grädde1 msk smörVispa smöret och sockret poröst
Receptet idag är en maffig brownietårta med hallonmarängsmörkräm. Hallon och choklad är ju en kombination av smaker som passar otroligt fint ihop och så även i denna tårtan