Gillar ni biskvier och kombinationen av hallon och lakrits kommer ni älska dessa Ett tips. När ni gör smörkrämen och om ni väljer att använda frysta hallon istället för färska, låt dem då tina ordentligt så vätskan rinner av, annars riskerar smörkrämen att bli ”vattnig”
Men efter det har burken fått stått och damma, men så för några dagar sedan tänkte ja att jag skulle ju göra lite mer biskvier i någon annan smak, och då slog det mig att guds så gott det skulle vara med hallon och lakrits biskvier
Koka upp hallonen och sila bort kärnorna och försök tryck ur all vätska ur hallonen. Dessa biskvier sopar banan på allt gott jag ätit i bakväg så ska ni baka något, gör dessa
Bred eller spritsa på smörkrämen på botten av biskvierna. Receptet ger ca 20 biskvier. valfri smaksättning, i det här fallet 200 g hallon. valfri smaksättning, i det här fallet 200 g hallon
Till prinsessbiskvierna spritsar du ut en liten klick vaniljsmörkräm på bottnet, lägger på ett helt hallon och spritsar över smörkräm så hela hallonet och bottnet täcks