Gör så här. Blanda köttfärs med grovhackade dragonblad och spenat. Smaka av med salt och peppar. Forma 4 fina biffar, tryck till ordentligt så att all luft försvinner ut färsen
Arbeta ihop nötfärs, matlagningsgrädde, ägg, fond, lök och peppar. Forma biffar (först till en boll, sedan tryck ut) och stek dem på värme 4 av 6 i lite smör på båda sidor i 2-3 minuter på varje sida
Blanda köttfärs med grovhackade dragonblad och spenat. Smaka av med salt och peppar. Forma 4 fina biffar, tryck till ordentligt så att all luft försvinner ut färsen
Arbeta ihop nötfärs, matlagningsgrädde, ägg, fond, lök och peppar. Forma biffar (först till en boll, sedan tryck ut) och stek dem på värme 4 av 6 i lite smör på båda sidor i 2-3 minuter på varje sida
1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter. 2. Provstek lite färs och smaka av med salt, peppar och fond
1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter. 2. Provstek lite färs och smaka av med salt, peppar och fond
Hackebiff 6 stycken biffar. Kallt om näsetippen har det varit idag, men solen har visat sej från sin bästa sida och det har faktiskt varit en underbar vinterdag
, Servera hackebiffarna, med moset och värmda sockerärter, som du kokat upp i lättsaltat vatten som du sen häller av o på med en liten klick smör, 600 gr blandfärs
Tag en lagom klick färs och forma med händerna till en rund boll och platta till den i handen. Lägg biffen på en skärbräda och platta samtidigt till den så den blir lite 2-3 cm tjockt