Jo, jag är sugen på att göra en riktigt härlig buffé med mini tapas. Nu när hösten är på g får jag så himlans massa inspiration, både när det gäller kök, kläder, hemmet och mycket annat
Nu tänkte jag dra till med ett recept som passar utmärkt till kräftskivan eller god lunch i höstsolen… (ja, det är faktiskt höst snart och när svampsäsongen kommer igång ordentligt kommer i alla fall jag att göra dessa små godingar igen)
Förr mjölksyrades mycket grönt på hösten, så det fanns förråd att ta av under vintern. Marinerade eller inlagda grönsaker är väldigt gott som tillbehör till grillat eller på bufféer
Sepetmber är kommen, och hösten följde med besked, i alla fall i mina delar av landet. Buffé,. Jag tycker visserligen om hösten, men med tanke på de få soltimmar vi fick denna sommarn så var jag inte redo för höst än, men vad gör man
Perfekt som kallskuret på buffé eller som söndagsmiddag. Jag fick en riktigt stor lammstek på 1,8 kg i gårdssällskapets lammlåda levererad tidigare i höst
Höst är lika med älgjaktstider. Perfekt att servera på buffé eller liknande. Världens godaste tjälknöl. Jag har en bekant som jagar men det kött de får tilldelat behöver de själva
När Anne-Lie fyllde jämnt förra hösten ordnade vi en överraskningsfest för henne. Länge tänkte vi lägga in recepten från den afrikanska buffé som vi tillsammans lagade och nu äntligen finns de här
På tal om att suga ut det sista ur sommaren och semestern så hoppas vi väl ändå på ännu några grillkvällar innan sommaren är slut (även om det just nu här i Småland känns mer som att hösten är på väg)
De har blivit mycket uppskattade på de bjudningar de haft under hösten. Citirim är en konditorikedja, som har en mycket fräsch och god buffé med det bästa ur det turkiska frukostköket, det är många vegetariska rätter som serveras