Skär högreven i grytbitar. ½ flaska torrt vittvin. Häll på vin och vatten så att det nästan täcker. 800 g grytbitar av nöt eller 1 kg högrev som du skär ner själv. 1 kg högrev som du skär ner själv
Ställ in den i kylen så blir det enkelt att ta bort fettet (det blir vitt och syns). Något liknande tänker jag när det är dags att skära upp den här långbakade högreven
Det slutade med att jag gjorde denna gryta på högrev. com förkunnar att "En äkta osso buco är gjord av kalvlägg och ska ha doften av citron, vittvin och vitlök
Blanda lök, de båda vinsorterna och olja i en bunke. vinbär. Lägg i vinbären och sjud cirka 5 minuter. 700 g högrev av älg. 5 dl rött vin. 5 dl vittvin. 3 msk rödvinbärsgelé
Hällstekt biff med rökt märgsmör och nordisk hetta Hällstekt biff med mörkokt högrev, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmörJag har stekt biffen i panna och uteslutit högreven, samt gjort en enda lök
En ekologisk högrev från Glada Lådan, i Jämtland. En flaska ekologiskt rödvin, vi hittade ingen ekologisk Bourgogne, så det fick bli något annat istället
Jag är inte särskilt förtjust i vintern. Här i Stockholm är vintern extra trist. Sagt och gjort, bara att ställa sig i köket och laga till bästa vintermaten
vittvin. Blanda väl, häll över vin så att det just täcker köttet. högrev av älg, i bitar ca 2x2 cm. 1. Lägg lergrytan i vatten så att den är helt täckt minst 15 minuter
Därpå serverades ärtor och fläsk, höns med buljong, oxkött med soppa, surt oxkött, vitt oxkött, fårkött med russin, fårkött med rosmarin, gåskött med saffran, hare med stekt fläsk samt svart älgkött
Till grytan, och förrätten, bjöd vi öl med och utan alkohol, vatten och vittvin. Det vita vinet fick vi rekommenderat på systembolaget till just indisk mat och vi vet att man alltid kan lita på personalen där