Högrev passion för mat recept

Gobitar från mässan "Passion för mat"!

Ugnsbakad högrev med tomat, salvia och vitlök samt parmesanpotatispuré och rödlökDessert. Passionförmat gick av stapeln i Göteborg i helgen, och igår slog vi till och åker dit
Högrevsgryta med grönpeppar och konjak

Högrevsgryta med grönpeppar och konjak

När vi var på matmässanPassionförmatförra fredagen så var Hälsingestintan på plats och dom bjöd på en så himla god högrevsgryta med grönpeppar och konjak
Porterstek

Porterstek

Och eftersom jag känner min son och hans passionför just stek så bjöd jag hem honom också. Jag hade aldrig provat att laga porterstek förut så det var en ny upplevelse

När vi smakade på en bit av texmex-himlen

Sedan gäller det att lägga till lite passion och kanske rent av läppja på en kall Corona under tiden ni pysslar om grytan och gör alla tillbehören för den rätta känslan
Story of the burger

Story of the burger

Enligt Jon Widegren (Flippin burgers) så bör man istället för hundra procent högrev köra på högrev, bringa och en liten bit lägg för att där sitter mycket bindväv och fett som ger smak

Boef bourguignon

Grytan smakar bäst om den får stå någon dag i kylen och sedan återuppvärmas men inte alla som klarar av  och vänta så länge för att äta den lätta och goda grytan