Ugnsbakad högrev med tomat, salvia och vitlök samt parmesanpotatispuré och rödlökDessert. Passionförmat gick av stapeln i Göteborg i helgen, och igår slog vi till och åker dit
När vi var på matmässanPassionförmatförra fredagen så var Hälsingestintan på plats och dom bjöd på en så himla god högrevsgryta med grönpeppar och konjak
Och eftersom jag känner min son och hans passionför just stek så bjöd jag hem honom också. Jag hade aldrig provat att laga porterstek förut så det var en ny upplevelse
Sedan gäller det att lägga till lite passion och kanske rent av läppja på en kall Corona under tiden ni pysslar om grytan och gör alla tillbehören för den rätta känslan
Enligt Jon Widegren (Flippin burgers) så bör man istället för hundra procent högrev köra på högrev, bringa och en liten bit lägg för att där sitter mycket bindväv och fett som ger smak
Grytan smakar bäst om den får stå någon dag i kylen och sedan återuppvärmas men inte alla som klarar av och vänta så länge för att äta den lätta och goda grytan