Stek champinjonerna i smör och lägg i grytan. Smaka av grytan med salt och peppar. Om du vill kan du servera grytan med potatismos, inlagd gurka och vinbärsgelé
Tillsätt kålroten, morötterna, purjolök, lagerblad, chili, soltorkade tomater samt potatisen. Smaklig måltid 1 kg högrev i stora grytbitar. ca 250 g kålrot i ca 1x1 cm stora tärningar
Pot au feu, soppgryta eller pulled högrev. Det är otroligt praktiskt att göra en soppgryta i ugnen som får stå och gosa till sig i många timmar för att få must och smak
Lägg i morötter och kålrot. Red eventuellt av grytan med majsena. Så här gör du 30 minuter Lägg i en klick smör i en gjutjärnsgryta och stek köttbitarna. Låt grytan puttra cirka 1 timme eller tills köttet är perfekt. Skriv ut Dela E-post Pinna 362 800 g högrev i tärningar om 2 x 2 cm . 1 liten kålrot i tärningar . 1 vatten, späd efter hand som grytan puttrar
Skär köttet i mindre bitar och lägg dem i en rymlig gryta. ca 600 g högrev · 4-5 korn svartpeppar · 1 st lagerblad · 1 tsk timjan · 3 st morötter · 2 st palsternacka · 0,5 kålrot · 1 klyfta rotselleri · 2 st gula lökar · 3 st stora potatisar · 2 tärning köttbuljong · 1-1,5 l vatten · persilja. Dela alla rotfrukterna i 2x2 cm tärningar, lägg dem i grytan och fyll eventuellt på med mera vatten. ca 600 g högrev. 0,5 kålrot
Servera med t ex kokt dinkel eller ungsrostade kålrötter (som â€klyftpotatis†fast på kålrot). Fransk Boeuf Bourguignon för höstmys  Boeuf Bourguignon eller Burgundisk gryta är en fransk köttgryta med vin som kokas under lång tid
högrev, älg eller renkött, gärna med ben. kålrot. Lägg kött, en skalad och delad gul lök, skalad palsternacka, kryddorna ( gärna i en tekula) och buljongtärningarna i en rymlig gryta
kålrot, potatis och morötter. Höstig högrevsgryta med kantareller och. Till fördrink serverade vi en whiskeysour och till varmrätt en mustig höstgryta med svamp och syrliga lingon och till slut en créme brulèe gjord på kokosmjölk