Är den för tunn kan du lyfta av locket i slutet av koktiden. 700 g högrev utan ben. 700 g högrev utan ben ca 700 g passerade tomater 0,5 dl olivolja 1 gul lök, hackad 1 vitlök, finhackad 0,5 dl basilikablad, strimlade 0,5 dl persilja, finhackad 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 0,5 krm socker 400 g pasta, (t ex penne, rigatoni, bombardoni eller färsk tagliatelle) parmesanost (av god kvalitet), färskriven persilja, finhackad, för att strö över portionerna
högrev. I tryckkokare är koktiden ca 15 minuter efter tryckhöjning. Koka upp vatten, salt, skalade och skivade morötter, lagerblad och kryddpeppar i en gryta eller tryckkokare
Hade en bit högrev som jag ville testa att köra på grillen. en bit högrev. Högrev kräver ju rätt så lång koktid/grilltid vad man än ska göra med den, i en gryta tex och denna biten låg på grillen i hela 4½ timme
Strunta i att smaksätta grytan ytterligare nu då smakerna förändras under koktiden. Ca 1 kg högrev. Tärna köttet i 2-3 cm stora kuber, bryn det i omgångar i en het stekpanna och häll över i större gryta
Skala och bryn löken, tillsätt lök och champinjoner efter drygt halva koktiden. 1 kg nötkött (märgpipa, högrev, ytterlår). 1 kg nötkött (märgpipa, högrev, ytterlår)