Konsten sitteri att steka den länge på låg temperatur och då är ugnen perfekt att tillagai. Lägg ner högreveni en ugnsfast gjutjärnsgryta, häll över rödvinet, tillsätt lagerblad och rosmarin
Ett fantastiska sätt att laga kött på är att utgå från den innertemperatur som köttet ska ha när det är färdigt och tillaga köttet på den temperatureniugnen
Tyvärr är det ju inte varje dag man har tid att låta en köttbit stå iugnen hur många timmar som helst - även om den sköter sig själv så vill jag helst vara hemma när det pågår aktiviteteriugnen
Det är många idag som gärna gör sina hamburgare själva, ofta på egenmalt nötkött eller köper exempelvisfärdigmalthögrev för att få en hamburgare lite över det vanliga
Locket lades på och ett lugninfannsigimin lekamen som nu fickimpulsen att slappna av helt. Det rökta sidfläsket med sin helt magiska arom, också det från Frölunda lilla Saluhall skars ned icentimeterstora kuber och stektes på medeltemperaturtill de hade släppt mycket av fettet, börjat blikrispiga och läckert gyllenbruna
Utgå gärna från högrev (djup och god smak), och tillsätt eventuellt extra talg för den enkla vägen. Rosta det ordentligtantingeni panna eller ugn, gärna med liteklarifierat smör (ghee)