Lägg ner högreveni en ugnsfast gjutjärnsgryta, häll över rödvinet, tillsätt lagerblad och rosmarin. Konsten sitteri att steka den länge på låg temperatur och då är ugnen perfekt att tillagai
Lägg det i en ugnssäker form och häll på vinet. olivolja. olja, salt och finmald fänkål. Släng ner chilin. Ta ut potatisen häll av vatten lägg i långpanna och ringla över salt, fänkål och olja
Jag var självklart tvungen att servera något till och då blev det långsamt bräserad högrevirödvin, ugnsbakad shalottenlök med citron och lite smörsteka kantareller
Högrev som fått götta tillsig rejält iugnen på låg värme i många timmar. Blanda rödvinet (nytt rödvin,inte det som köttet marineratsi) med rosmarin,tomatpure och oxfond och häll över köttet och grönsakerna
Sätt på ett lock och ställ iniugnen på mellersta falsen. Tillsätt kalvbuljong och rödvin. De senaste veckorna har jag haft mycket att göra i skolan eftersom jag har bestämt mig för att ta examen nu i vår
Tyvärr är det ju inte varje dag man har tid att låta en köttbit stå iugnen hur många timmar som helst - även om den sköter sig själv så vill jag helst vara hemma när det pågår aktiviteteriugnen