Den här godatomatsoppan är busenkel att göra, men otroligt god. På vintern gör man klokare i att koka tomatsoppa på burktomater av god kvalitet, till exempel den här
De har mer smak och blir godare i soppan än de mer fasta, inte riktigt mogna. Men när jag tog skål nummer två åt jag soppan helt ren och det var faktiskt mycket godare
Det är också härligt att den är enkel att göra (bara skiva upp grönsakerna, grilla i ugnen, mixa ihop och koka en stund), är helt vegansk och innehåller billiga ingredienser
) I den här rostade tomatsoppan framträder tomaternas smak om möjligt ännu mer när de rostas i ugnen på detta sätt tillsammans med lök, vitlök, en god olivolja och timjan
Undvik de riktigt billiga lågprisvarianterna om du har möjlighet, de är faktiskt inte särskilt goda. Den här veckans vegetariska får bli en soppa - en härlig tomatsoppa med lite österländsk touche och med smak av curry och kokosgrädde
Dock är det ju fredag i morgon och fredagar är ju en toppendag så det är ju härligt det med. Ikväll blev det en riktigt godtomatsoppa med mozzarella och basilika, riktigt gott och inspirationen kommer från förra helgen i Stockholm
Ringla över en god olivolja. Mustig tomatsoppa toppad med härlig mozzarellaost och basilika. Det kom ett paket med ingredienser för en härlig tomatsoppa
Supergott såklart, krispigt och härligt - men inte särskillt nyttigt. Så låt mig presentera mina Broccoli Tater Tots - helt ofritterade, helt glutenfria och helt fantastiskt goda