Ställ ugnen på 175 grader, låt den värmas upp medan du blandar alla torra ingredienser i en bunke. Häll i filmjölk och sirap och rör ihop (helst med elvisp)
Självklart är filmjölkslimpan ett gott och nyttigt alternativ där man kan laborera med smaker och olika mjölsorter och det är ju så enkla att röra ihop utan jäsning, bara skjuts in i ugnen
Mormor och morfar hade en kärlek till mat där allt skulle göras från grunden, inga halvfabrikat, inga tillsatser utan allt var naturligt och hemlagat, det var liksom inget konstigt med det utan bara helt självklart
Här snackar vi inte bara, utan det är verkligen ett äkta hälsobröd. Det här hälsobrödet har mindre kolhydrater och är gjort på ekologiska frön och blåbär som kroppen mår bra av
I helgen slog jag till och bakade ett riktigt nyttigt bröd, Hälsobrödet. Hälsobröd, 1 limpa. Att jag tycker om bröd och gärna äter mycket bröd kan inte ha undgått mina trogna läsare
Proteingröt i degen för ännu hälsosammare hälsobröd. Resultatet blev ett gott och saftigt hälsobröd. Hälsobrödet har jag bakat vid flera tillfällen tidigare