Ugnsgratinerad Torsk(kolja, Hälleflundra, Marulk) m ört och vitlöksmarinad, ugnsbakadekvisttomater. behöver inte koka eller stå och steka en massa på spisen
hälleflundra. marulk. Blanda smöret med tomater, basilika, vitlök och salt. Låt det stelna i kylen. Blanda det smälta smöret med citronsaft, salt och peppar
Tar olika lång tid beroende på vilkenugn du använder. Jag gillar när man rimmarfiskeni saltlag. Fiskenblir mycket fastare och finarei köttet och man får en härlig jämn sälta ifisken
Trä sedan på marulken på spetten, salta och peppra runt omkring och pensla med olivolja. Lägg allting på en inoljadugnsplåt, ringla över olivolja samt salta och peppra
hälleflundraellermarulk. Salta och peppra fisken och lägg den i en ugnsformtillsammans med halverade körsbärstomater, oliver, finhackadvitlök, ärter, sardeller och kapris