500 g nötkött. Skala och hacka gul lök och vitlök och fräs den i en rymlig gryta med smör. Skär köttet i små tärningar och bryn det i omgångar i en stekpanna med smör
) 200 g nötkött. Hacka morötter, paprika och lök i små bitar och tärna köttet. Lägg köttet och paprikapulvret i en stekpanna och när det är brynt, lägg i grönsakerna och bryn lätt
Gulaschsoppa ca 4 portca 400 g nötkött2 gula lökar2 röda paprikor2 stora vitlöksklyftor 1 msk hel kummin 1 röd chili3 msk tomatpuré1 l vatten2 köttbuljongtärningar6 st potatisar1 dl ajvar relish salt, pepparPutsa köttet fritt från hinnor och ev fett. ca 400 g nötkött
500 g nötkött (högrev, fransyska, bog eller rostbiff). Tärna kött, paprika, tomater, selleri och lök. Bryn kött, grönsaker i olivolja i en tjockbottnad kastrull
200 g nötkött. Tärna köttet i 1 cm stora bitar och bryn i en stekpanna med smör. Lägg över i en gryta. Skala lök, potatis och morot och skär i tärningar
Barnen älskar gulaschsoppa, så det borde väl vara ett säkert kort med gulaschgryta tänkte jag. 500-600 g benfritt nötkött, tex bog, högrev, grytbitar. 500-600 g benfritt nötkött, tex bog, högrev, grytbitar
Jag började med att sätta igång ett storkok på Gulaschsoppa. ca 500g nötkött2 st gula lökar2 msk paprikapulver3 st vitlöksklyftor1 burk krossade tomater2 msk tomatpuré0,5 liter vatten2 st köttbuljongtärningarsalt och peppar1 tsk krossad kummincayennepeppar1 stor röd paprika6 st potatisar2 st morötterSkala och hacka lök. ca 500g nötkött