Igår åt vi Ungersk gulaschsoppa till middag, tror det var första gången jag lagade denna soppvariant, har tidigare gjort gulaschgryta och gulasch med köttfärs
En riktigt het god rätt, min egen gulaschsoppa passar bra en kylig dag. Min egen gulaschsoppa (cirka 4 – 5 portioner). 500 g grytbitar, nöt eller älg. 500 g grytbitar
Barnen älskar gulaschsoppa, så det borde väl vara ett säkert kort med gulaschgryta tänkte jag. 500-600 g benfritt nötkött, tex bog, högrev, grytbitar. 500-600 g benfritt nötkött, tex bog, högrev, grytbitar
Originalreceptet har jag (genom Eriks föräldrar) hittat på COOP , men jag har lagt till lite bönor och rotfrukter eftersom jag inspirerades av en gulaschsoppa som vi åt under en weekend i Polen nyligen
En riktigt god och mustig gulaschsoppa får man om man vågar gå lite på känsla och inte följa ett recept till punkt och pricka, smaka av och SMAKA AV, om och om igen under tillagningen