Som är så gott, har fått tipset att man kan tåla den gula kiwn lite bättre. Nu är sommaruppehållet över, hoppas att ni har haft en lika bra sommar som jag med varma dagar och roliga äventyr
Den här pavlovan har egentligen legat på en hårddisk och väntat sedan i somras, då vi lagade den. Idag kändes som den rätta dagen att ta fram den och förhoppningsvis glädja några läsare med, då resten av världen går i femtio nyanser av brunt
Gulafaran. Blanda vaniljsocker, socker och äggula. Gulafaran. 1 äggula. 1 äggula Garnering. I dag bjuder jag på ett recept som jag har haft med en gång tidigare, men som förtjänar att nämnas igen bara för att de är så goda och enkla att baka
Eller varför inte våra nordiska gula ärter och bondbönor. Om man som vegan äter bristfälligt, vad är största faran & kan man verkligen bli sjuk eller dålig
2 gula lökar. 2 gula lökar. Julia Child-maratonet fortsätter med recept nr 2. Jag blev en dag galet sugen på ratatouille (blir konstigt ofta sugen på couscous och tomatsås) och började febrilt leta i min Mastering the art of French Cooking
Oftast blev det gula kantareller. Om B introducerade kantareller i mitt liv för med än trettio år sedan, så var det min vän Å som härom året introducerad smakkamraterna gula kantareller och salladslök
Dåligt vatten är sådant, som, uppfyldt med animaliska och vegetabiliska ämnen, kort tid efter sedan det hemtats, i kärlet lämnar en bottensats af brun, gulaktig eller grå färg, och som efter några dagars förlopp antager en skämd lukt
MRSA (Meticillinresistenta gula stafylokocker), som tillsammans med andra multiresistenta bakterier börjar bli ett synnerligen allvarligt hot mot allas vår hälsa