Gubbröra matjessill recept

Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

4 2 kalla hårdkokta ägg 4 medelstora kalla kokta potatisar 1 burk matjessillfilé (à 200 g) 2 msk finskuren gräslök 2 msk finskuren dill 1 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar salt svartpeppar Till servering gärna knäckebröd Lägg till i inköpslistan
Gubbröra med matjessill

Gubbröra med matjessill

Det är lite olika vilken sorts fisk man blandar ner i sin gubbröra, somliga föredrar att ha i ansjovis men vi har nästan alltid matjessill i vår
Gubbröra med matjessill på fröknäcke

Gubbröra med matjessill på fröknäcke

Glöm inte att matsortera skal från lök och ägg samt rester från dill och gräslök för en hållbar matlagning, och njut av din gubbröra på fröknäcke
Gubbröra med matjessill - Recept | Arla

Gubbröra med matjessill - Recept | Arla

Hacka matjessillen. 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 burk matjessill i bitar, ca 200 g 4 hårdkokta ägg ½ dl hackad färsk gräslök ½ dl färsk dill ½ dl Arla® gräddfil 1 krm svartpeppar 1 msk sillspad
Gubbröra på matjessill

Gubbröra på matjessill

Grovhacka sill, ägg och rödbetor. Finhacka lök och gräslök. Rör ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar
Gubbröra på matjessill

Gubbröra på matjessill

1 burk matjessill. 1 burk matjessill. Gubbröramatjessill. 1 hackad gul lök. smör att steka i. sila och skölj bort sött spad från sillen och hacka den
Gubbröra

Gubbröra

Tillsätt potatis, purjolök och rödlök samt finskuren matjessill, finhackad dill och blanda allt. gubbröra, ett recept jag fått av min syster Agneta och som jag tycker är helt oslagbar
Gubbröra med färskpotatis

Gubbröra med färskpotatis

200 g matjessill. 1200 g matjessill 1 knippe dill 1 knippe gräslök 3 msk kaviar 1 rödlök 1 dl gräddfil 2 ägg 0,5 citron 400 g färskpotatisKoka ägg och potatis, äggen ska vara hårdkokta
Gubbröra

Gubbröra

Gubbröra görs traditionellt på matjessill/ansjovis, ägg, majonnäs och dill. Har du fått matjessill över från midsommarfirandet
Gubbröra

Gubbröra

Hacka matjessillen. Varje år försöker jag göra nåt nytt till julbordet och sist blev det den här gubbröran, som jag serverade i portionsglas (lånade av mina föräldrar, som i sin tur fått dem i arv efter farmor)
Monkans Gubbröra

Monkans Gubbröra

Tärna potatis, ägg och matjessillen. Låt gubbröran vila i kylskåp, gärna några timmar så smakernahinner sätta sig