Hans specialitet är burgundisk gryta och här kommer hans recept (från ICAs recept). Tillsätt baconblandningen och syltlök i grytan och rör om försiktigt
Bryn grytbitarna i stekpanna, lite åt gången. Flytta över till en större gryta. Tillsätt dessa i grytan tillsammans med annanas, spad & champinjoner + hela tomater
Bryn grytbitarna i lite matfett så att de får fin färg i en stekpanna. Jag fick inspiration till den här grytan på en blogg och så gjorde jag några justeringar
Jag skar märgpipan i ganska små grytbitar, för jag tycker att det är trevligt med mindre köttbitar. Det är en himla massa kryddor i grytan så det behövdes två shotglas för att få plats med allt
Den här grytan kan man laga tillsammans med lamkött eller grytbitar av nöt,. Finhacka persiljan och tillsätt in i grytan innan servering och tillsätt sedan salt och peppar eftersmak
Bryn grytbitar väl i smör i järngrepp. Tillsätt sojan o låt grytan puttra under lock 1-1 1/2 timme tills köttet känns mört. Före serveringen tillsätt syltlöken 1 kilo grytbitar av nöt eller älg
Skär köttet i grytbitar, stek i olja på hög värme, tills köttet får färg. Du gör curryn själv med en härlig blandning av massa kryddor, det kommer dofta ljuvligt i hela hemmet när grytan puttrar