Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. Fräs fläsk, lök och vitlök i olivolja några minuter i en stekgryta
Tillsätt fläsket och svampen och låt det få lite färg. 500 g grytbitar av älg, ren eller rådjur. 100 g rökt sidfläsk i tärningar. 4-5 dl rödgul trumpetsvamp eller trattkantareller. 500 g grytbitar av älg, ren eller rådjur
Tillsätt fläsket och svampen och låt det få lite färg. Älg och Fläsk i gott sällskap. Men eftersom det är ett magert kött passar det fint att förstärka grytan med lite fläsk
Husmanskost tycker jag att fläskfilé faller under i denna versionen då det ju har kommit att bli ett vanligt kött i de flestas hushåll och inte bara förknippat med lyxig festmat
Skär köttet i stora grytbitar. Tärna fläsket och stek gyllene. Ratatouillefylld portabellosvamp. Svampen. Skär svampen i kvartar (eller ”sjättedelar”) och bryn även den gyllene
Grytan kan innehålla nöt eller lamm, rökt fläsk eller svamp – eller alltihop. Djupa smaker av kött marinerat i rödvin, pigg rökighet från sidfläsk och så kryddighet från timjan och lagerblad