En fin liten bjudrätt som med fördel kan lagas i förväg för att senare hettas upp. BIFFPANNA FÖR TVÅ. Smaksätt med salt och peppar och rör om så att köttet blir jämnt brynt
Jag ville använda utskurenbiff men det var slut så det blev ryggbiff i stället och inte fanns det några färska champinjoner så det fick bli hela på burk
Förutom att det är gott så är det också mysigt att samlas runt grytan på den brinnande lågan och trevligt plockigt att spetsa godsaker på funduegafflar, koka i den mustiga buljongen, dippa i salt och nymalen svartpeppar och avnjuta tillsammans med goda såser
Koka köttet mört i gryta eller tryckkokare med resten av ingredienserna. Varmrätten (som doftade fantastiskt) bestod av Hällstekt biffmed mörkokt skomakarbiff, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmör
Servera med remouladkvarg, havssalt, japansk soja och fransk senap samt potatis eller sallad. Låt köttbitarna koka hängande i grytan i 7 - 8 minuter (beroende på hur röda du vill ha dem). 600 g utskurenbiff
innanlår eller utskurenbiff. BIFFGRYTAMED GRÖNT. Smaka av såsen med salt och peppar och häll den antingen tillbaka över köttgrytan eller servera den separat