Ta upp korvarnaoch bryn köttet i fettet. Bryn korven i en tjockbottnad gryta. Skär 500 gram fläskfilé och 2 kryddstarka korvar i skivor. Krydda med 1 tsk mejram, salt och svartpeppar. Tillsätt 1 dl syltlök, 1 dl svarta urkärnade oliver, 1/2 dl hackad ättikgurka och 2 st strimlade röda paprikor. Slå på 4 dl köttbuljongoch 2 dl matlagningsgrädde, koka i ca 10 min. Skär 10 st färska champinjoner och 1 burk minimajs i mindre bitar, blanda ner och låt allt bli varmt. 2 kryddstarka korvar i skivor. 4 dl köttbuljong
Stek kött, korvoch grönsaker i olja i omgångar i en stekpanna. Skiva korven. Blanda ner oliver, syltlök och crème fraiche i grytanoch krydda med salt och peppar
Ugnsgratinerad surkålsgrytamed rökta revben/bröstben ochkött. Traditionellt serveras grytanmed ett majsbröd men det är även väldigt gott att servera med majsmuffins och lite creme fraîche
Hetta upp smör i en stekpanna och bryn köttet i omgångar och lägg sedan i en gryta. Högrev, rödvin, korvoch soltorkad tomat ger en fantastiskt gryta som vi åt med ris och sallad
Hacka plommontomaterna grovt och lägg i grytan. Köttfärsbloggen tar inte hänsyn till något gällande receptregler för Chili Con Carne så under inköpsrundan såg jag en färsk god korv som fick följa med i korgen och i receptet
Bryn köttskivorna i fettet från korven, krydda med salt, peppar och mejram. Skiva korvarnaoch bryn dom i en tjockbottnad stekgryta, ta upp dom och lägg åt sidan