Stek köttet ochfläsket på hög värme med smör, så de får rejält med färg. Använder du färsk svamp så smörstek den först med salt och låt den gå ner i grytan strax före servering
Stek fläsket knaprigt tillsammans med löken och svampen. I lördags bjöd jag syster med familj på Boeuf Bourguignon och det blev (om jag får säga det själv) så himla gott
Skala palsternackor ochmorötter. För på något sätt är det synonymt med en lång lat söndag, uppkrupen i soffan med en bok, soft musik på stereon och ett gott rödvin
Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. Fräs fläsk, lök och vitlök i olivolja några minuter i en stekgryta
Högrev, nötbog, ytterlår och segare grytbitar kan behöva koka två timmar upp mot tre timmar. Fräs fläsk, lök och vitlök i olivolja några minuter i en stekgryta