Lägg köttet i en gryta med lock som tål ugn, tex en emaljgryta. Jag hade jetlag igår eftersom vi åkte ända till amerikanska södern och tillbaka på bara ett par timmar, men här kommer bilderna från vår resa, hi hi
Söder om den gamla kungliga Italienska staden Torino breder ett en stor dalgång ut sig omringad av Appeninerna och Alpi Cozie som skiljer Italien från Frankrike
När allt vatten absorberats av riset så rör försiktigt med en slev i grytan så att riskornen i ytterkanterna kommer in mot mitten och de från mitten kommer ut mot kanterna
Fråga oss inte varför den heter grytafrånsödern, för det har vi ingen aning om alls. ) Däremot kan vi tänka oss att avslöja vad vi kockade till förra gången vi plockade fram lergrytan (igen
Det var inte vad jag hade tänk mig från början, det skulle bli en ganska klassisk kycklinggryta, men när jag väl stod där och lade ner ingredienser i grytan så var det helt rätt
fläsk från grisarna på gården, vin från odlingarna och så lök och potatis. Backesgrumbere är den traditionella söndagsgrytan för vinbönderna i Rheinhessen i sydvästra Tyskland
När såsen börjar tjockna så tar du grytanfrån värmen, oftast tjocknar den innan allt smör är använt men det går bra att röra ner dom fast grytan inte står på plattan
Tag av från värmen och mixa med stavmixer direkt i grytan tills allt är slätt. Lägg över i en gryta. Hacka basilikan grovt och lägg i grytan, spara några toppar till garnering
Vi skördar tomater i mängder och en del av alla dessa hamnar i olika maträtter, så som biffar med tomater, vegetarisk gryta med halloumi och godaste tomatsoppan