Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här
Detta är ett superbra grundrecept som man kan smaksätta precis som man vill. Fudge har blivit lite av "årets grej" denna jul och jag kan verkligen rekommendera det till er alla
Fudgen är nu klar att äta och förvaras svalt i kyl men går även fint att frysa. Grundreceptfudge 16-20 bitar2 dl grädde50 g smör2 msk sukrin. Min form har måtten 15×15 cm, vilket jag tycker ger en lagom hög fudge. Grundreceptfudge 16-20 bitar
grundrecept på toffee + mina modifieringar. * Apelsin- & chokladfudge. Apelsin- & chokladfudge. Låt svalna minst några timmar innan du skär fudgen, alternativt till nästa dag, så den inte är för lös
Igår kväll gjorde jag lakritsfudge, som jag trodde blev helt misslyckade, eftersom de inte hade stelnat när jag gick och la mig, men idag hade det blivit fudge
Känns som ett bra grundrecept till fudge att smaksätta med vad man tycker är gott. Jag brukar göra Skumtomtefudge och då tänkt att det borde funka att göra fudge på skumbanan
Grundrecept på muffins. Amerikansk fudge. Glöggmuffins. Foto. Josefin Casteryd. En riktigt gott kryddad glögg är en fantastiskt användbar bakingrediens
Känns som ett bra grundrecept till fudge att smaksätta med vad man tycker är gott. Jag brukar göra Skumtomtefudge och då tänkt att det borde funka att göra fudge på skumbanan
detta är ett perfekt grundrecept för tårtbotten med choklad som du också kan använda till ex. Snittar av denna fantastiskt krämiga Raw Vegan Chokladfudge kommer man kunna njuta av på OhSnap