Snabba russinbröd. 2 tsk kardemummakärnor (grovt mortlade). 2 tsk kardemummakärnor (grovt mortlade). Det här är en variant av släta kardemummabullar som passar vid tillfällen när man vill ha något lite mindre sött än kanelbullar
Rör ner grovt rågmjöl. 1 dl Grovt rågmjöl. 4 dl Grovt rågmjöl. 1 dl Grovt rågmjöl. 4 dl Grovt rågmjöl. Det här med att baka matbröd, eller baka över huvudtaget är svårare kan jag tycka än att laga mat
Min dotter som är förtjust i russin gillar detta ”russinbröd”. 2 dl grovt rågmjöl. 2 dl grovt rågmjöl. För alla som inte bakar sitt eget bröd är detta ett utmärkt recept att prova
2 dl grovt rågmjöl. Rör ut jästen i vattnet och blanda sedan i mjölet till en fast deg. Låt stå i rumstemperatur över natten i en bunke täckt med lock eller plast