Pinnbröd är mycket roligare och godare att äta korven med istället för korvbröd (som innehåller socker och annan skit), så det rekommenderar jag er alla att prova
3 dl Vetemjöl (+ någon dl till själva utbakningen senare)1 dl Rågmjöl (fint eller grovt)½-1 tsk Salt½ tsk Bakpulver1 tsk Bikarbonat1-1½ msk Honung (sirap kan användas istället)2½ dl Naturell YoghurtBlanda alla torra ingredienser i en bunkeSe till att bikarbonat och bakpulver fördelar sig ordentligt med mjöletTillsätt mjuk honung (funkar bra med flytande också om du har det) samt yoghurtenBlanda samman allt till en deg. Du kan också linda upp degen på pinnar och använda som pinnbröd 6 bröd
Strimla vitkål och paprika fint och riv moroten grovt. Pinnbröd. Pinnbröd. Salladen. Blanda senap, vinäger och kryddor till salladsdressingen och tillsätt sedan oljan i en tunn stråle under kraftig vispning