Köttet ska bara få yta i stekpannan och gå färdigaiugnenistället. Jag tröttnar lätt på griskött. (Jag gjorde krispigachipsiugnen av skivadrosamundapotatis)
gå färdigaiugnenistället. Moving on. Lägg över bitarnai en smord ugnsform och stek dem. Nu blir det litemindre granskande reportage här på bloggen och mera MATGLÄDJE
Skär fläskfiléniskivor och lägg dem på ett ugnssäkert fat. SVAMPGRATINERADFLÄSKFILÉ. Halvera några råskalade potatisar och stek dem samtidigt med filéniugnen
Stek grisfilen hel på grillen eller i en räfflad stekpanna just så länge att den blivit nästan genomstekt, tag den upp och lägg den ialuminiumfolie, låt den vilai någon minut förren du skär den iportionsskivor
Principen är samma, först marineras köttet en gång innan den steks iugnen, sedan hälls en kall marinad över köttet och det får stå och marinerasytterligare en stund innanservering
När köttet är genomstekt, ta ut formen ur ugnen, täck in med aluminiumfolie och låt det vila. Den här menyn har jag usprungligen kört som farsdagsmeny - men tycker den kunde passa på nyår också
Tillmiddag gjorde jag idag en Asiatisk läckerhet. NämligenGris kött med färsk ananas. Jag bestämde mig för att göra asiatisk mat för att jag vet att min bror Bruno älskar det