Grisens hemlighet recept

Bräserad Grisens Hemlighet med fänkålsfrön

Bräserad Grisens Hemlighet med fänkålsfrön

Det här är första gången jag har provat att laga GrisensHemlighet och den är sjukt god. 3-4 stycken grisenshemlighet. Lägg grisenshemlighet ovanpå och bryn på medelvärme cirka 5 minuter på varje sida
Grisens hemlighet bräserad i tomater och salvia

Grisens hemlighet bräserad i tomater och salvia

Ett väldigt enkelt och gott sätt att laga grisenshemlighet. Kan också tillagas med fläskkotletter istället för grisenshemlighet, låt kotletterna i så fall koka i tomatsåsen ungefär en timme
Grisens hemlighet

Grisens hemlighet

Sandströms kött i söderhallarna säljer dock en spansk styckningsdetalj som översatt betyder grisenshemlighet
Långtidsmarinerad fläskfilé

Långtidsmarinerad fläskfilé

Hemligheten är att den ligger i marinad och gottar till sig i åtminstone två dygn. Ett berg av kött, mmmmmmm
Salciccia Fresca

Salciccia Fresca

Den påminner i smaken om när man gör Bräserad GrisensHemlighet med fänkålsfrön , alltså väldigt gott

Intervju med Bea Hultfeldt

Vad är hemligheten med ditt grillande. Bea Hultfeldt är veckans intervjuoffer, Vem är då Bea. Bea Hultfeldt, 52 år, bor i Fjärås i Norra Halland, kock inom hållbar gastronomi

Förköp Jävligt God BBQ – Få exklusiv poster!

Så, sen dess har vi i hemlighet utökat det hela till en serie med hela tre stycken olika motiv. Hej. Nu är det ungefär två veckor sedan vi släppte nyheten om min nya grillbok Jävligt God BBQ, och knappt två veckor kvar tills den släpps 1 juni
Jackfickan & Gunnar

Jackfickan & Gunnar

Efter att ha testat, provat, vridit och vänt tror jag mig snart ha kommit på hemligheten bakom läckra maträtter i pottan

Hur gick det sedan?

Med ett kreativt namn och insprutning av saltlake, aromämne och vattenbindande fibrer försökte tillverkaren Nybergs deli sälja grisens skinka som filé

Hur gick det sedan?

Med ett kreativt namn och insprutning av saltlake, aromämne och vattenbindande fibrer försökte tillverkaren Nybergs deli sälja grisens skinka som filé
Q+ Prosciutto Nero di Parma

Q+ Prosciutto Nero di Parma

of the line" kvalité och hemligheten ligger i deras fantastiska köttråvara och att alla produkter är…
Pulled pork - dragen gris

Pulled pork - dragen gris

Det är väl ingen hemlighet att jag inte är någon stor älskare av griskött. Mycket skeptisk provåt jag, tillsammans med övriga familjen, pulled pork på Bråvallafestivalen och det gav faktiskt mersmak
Grillad ibericogris

Grillad ibericogris

Solomillo är filén, presan tror vi är en bit av benfri karré och secreto som har sitt namn av att slaktarna behöll den för sig själva som sin speciella delikata hemlighet har vi slutit oss till är den finaste delen av benfritt revbensspjäll
Pulled pork

Pulled pork

Hemligheten är att låta det stå i ugnen i ca 5-7 timmar på låg värme. Har sett recept på "Pulled pork" både från bloggen Kryddburken samt Hallon & Blåbär där de verkligen hyllar köttet