Det här är första gången jag har provat att laga GrisensHemlighet och den är sjukt god. 3-4 stycken grisenshemlighet. Lägg grisenshemlighet ovanpå och bryn på medelvärme cirka 5 minuter på varje sida
Ett väldigt enkelt och gott sätt att laga grisenshemlighet. Kan också tillagas med fläskkotletter istället för grisenshemlighet, låt kotletterna i så fall koka i tomatsåsen ungefär en timme
Vad är hemligheten med ditt grillande. Bea Hultfeldt är veckans intervjuoffer, Vem är då Bea. Bea Hultfeldt, 52 år, bor i Fjärås i Norra Halland, kock inom hållbar gastronomi
Så, sen dess har vi i hemlighet utökat det hela till en serie med hela tre stycken olika motiv. Hej. Nu är det ungefär två veckor sedan vi släppte nyheten om min nya grillbok Jävligt God BBQ, och knappt två veckor kvar tills den släpps 1 juni
Det är väl ingen hemlighet att jag inte är någon stor älskare av griskött. Mycket skeptisk provåt jag, tillsammans med övriga familjen, pulled pork på Bråvallafestivalen och det gav faktiskt mersmak
Solomillo är filén, presan tror vi är en bit av benfri karré och secreto som har sitt namn av att slaktarna behöll den för sig själva som sin speciella delikata hemlighet har vi slutit oss till är den finaste delen av benfritt revbensspjäll
Hemligheten är att låta det stå i ugnen i ca 5-7 timmar på låg värme. Har sett recept på "Pulled pork" både från bloggen Kryddburken samt Hallon & Blåbär där de verkligen hyllar köttet