Gris stek recept

Gris i grönpepparsås med pasta

Gris i grönpepparsås med pasta

Krydda efter smak och stek nästan färdigt. Putsa grisfilén och skiva i c. Sätt grisfilén tillbaks i såsen när såsen är färdig och låt koka några minuter
Dragen gris. Grisen är ju det godaste djuret.

Dragen gris. Grisen är ju det godaste djuret.

"Grisen ska kokstekas i en gjutjärnsgryta i en god sås. Istället är det en lätt komisk (skittöntig) översättning av "pulled pork", fläsk som stekts så mört att man kan dra isär köttet med gaffeln

Gris och kålhuve på samma tallrik.

Stek till de fått färg men inte för länge för då blir de torra. Gris och kålhuve på samma tallrik. Under tiden du steker på kotletterna låter du grädden gå ner i kålblandningen
En hyllning till grisen

En hyllning till grisen

smör till stekning. Gott till alla grisdetaljer Skånska köttbullar. Finhacka löken och stek hastigt i matolja så det får färg
Cochinito borracho (Berusad gris)

Cochinito borracho (Berusad gris)

Stek löken lätt i en gryta, bara så att den blir mjuk. Lägg i blekselleri, vitlök, morot och zucchini som får steka med ett par minuter
Olmås hummermacka med gris.

Olmås hummermacka med gris.

Stek baconet knaprigt. ) kan servera grishuvud med hummer så kan väl jag göra en macka med hummergegga och bacon

KOTLETTER KALV ELLER GRIS, STEKTA

HETTA UPP EN STEKPANNA. STEK I TRE MINUTER. EFTERSTEK I TRE MINUTER. SKÖLJ AV KOTLETTERNA OCH TORKA MED HUSHÅLLSPAPPER
Nötstek i gryta av fransyska

Nötstek i gryta av fransyska

En helt vanlig stek av antingen nöt eller gris blir sååå mycket godare, mörare och saftigare om det får tillagas ytterligare förbi alla normer och temperaturer
Pulled pork i pitabröd

Pulled pork i pitabröd

skinkstek av gris½ dl olivolja½ dl ketchup1 msk rödvinvinäger2 msk farinsocker1 msk brynt lökfond1 tsk harissapasta4 vitlöksklyftor, pressade1 tsk spiskummin1 msk grillkryddasalt och pepparkrydda eller nymalen svartpepparSätt ugnen på 125°. Stek i ugnen 6-7 timmar
Sugen på kinamat?

Sugen på kinamat?

Köttet vi använde oss av är en så kallad Picnicbog, dvs ett stycke benfritt kött från framdelen av grisen