Strimla kål och selleri fint och riv morot och äpple grovt. Ni som läst mig tidigare vet ju redan att grisen är det godaste djuret (det är laxen som är det ondaste) men det tål att påpekas igen och igen
Servera din dragna gris med mjukt hamburgerbröd, kål, barbecuesås, gräddfil och tomatsalsa. Riv äpple, lök och hacka katrinplommonen och lägg i en smord form
Druvig smak med liten sötma, inslag av honung, röda äpplen, persika, vitpeppar och mandarin. Druvig smak med liten sötma, inslag av honung, röda äpplen, persika, vitpeppar och mandarin
Det är alltså helstekt gris, tillagad med en hel del olika kryddor och örter t. Till slut bestämde vi oss i alla fall, Anki valde en juice med rödbeta, mynta, äpple och lime,
Karrébiten på gris är alltid saftigare och fetare än själva kotlettraden. Den kan fyllas med äpplen och katrinplommon och blir då särskilt god och saftig
Och det ska vara svensk gris, kom ihåg det. Servera i hamburgerbröd eller tortillabröd med någon god yoghurtdressing (hackat äpple och senap eller limesaft och -skal), mera Texas Longhorn Steak Sauce, skivad rödlök, tomatskivor och salladsblad av någon knaprig typ
Som huvudnummer har köket valt den grillade grisnacken. Och så grisen. Grisen, den grisen. Lägg därtill rotselleri på tre olika sätt samt grillade päronskivor som bryter av med sötma och syra, och vi är beredda att sälja åtminstone en njure var för att få äta grisnacke i morgon med