Använder du grillspett av trä så glöm inte att blötlägga dem. 500 g fläskfilé. 11/2 gul paprika. 11/2 orange paprika. 18 små champinjoner. 1saft av 1/2 citron. 1en bit färsk, röd chili, finhackad. 11/2 dl crème fraiche. 1saltPutsa fläskfilén och skär den i 2 centimeter tjocka skivor. 1Blanda ihopmarinaden. 1Trä upp ett ordentligtgrillspett per person, varva kött, bacon och grönsaker. 1Pensla spetten med marinaden och låt dem ligga kallt cirka 1 timme. 1Grilla spetten iugnen på 200 grader cirka 10 minuter på varje sida. 1Strö över litepersilja och servera spetten med sås och sallad
Idag rostade jag färskpotatisiugnentill. Bestämde mig för grillspettidag som jag först tänkte marinera men kom ihåg en kryddblandning som är helt sjukt god
Hade förberett kryddblandningen och ugnsrostatpaprikorna hemma. Dela brödet på längden och fyll med paprika, tzatziki, ruccola och lägg på ett grillspett som man sen får trä av
Grillspett med rostas. Rostas är en bra styckningsdetalj när det ska göras spett. Det är den mindre muskeldelen av rostbiffen och den kan ofta hittasibittill hyfsat pris
Lägg potatiseni en ugnsform och lägg på tomater, lök. Men det gjorde ingentingvigrillade ute och åt inne… Det blev Japanskt grillspett och gratineradpotatis