Pensla med grillolja. Lägg ner dem i en kastrull tillsammans med grädde, mjölk och salt. Tag bort steknålarna och skär köttet i tjocka skivor och bjud gratängen till
Min mamma kommer hit till oss ikväll. på lite fika och för att få min present till henne. Till detta är det gott med en kall sås som ex kall beasås (se ex såser) samt en god sallad
Visst är det smidigt att köpa en färdig grillolja och det finns många goda i butikerna. Vi grillade fläskfilé och jag gjorde en marinad med bla ingefära, vitlök och madeira i
Inte så knepig som den låter, läs bara hela receptet innan du kör igång och se till att du har en termometer att sätta i köttet när du grillar så är saken enkel
Pensla med grillolja. Lägg ner dem i en kastrull tillsammans med grädde, mjölk och salt. Tag bort steknålarna och skär köttet i tjocka skivor och bjud gratängen till
Pensla med grillolja. Lägg ner dem i en kastrull tillsammans med grädde, mjölk och salt. Tag bort steknålarna och skär köttet i tjocka skivor och bjud gratängen till
Häll grillolja på ett fat, lägg i köttskivorna och vänd dem. (Burksparris behöver bara värmas och djupfryst sparris tillagas enligt anvisningarna på förpackningen)
Du behöveren gourmetmörad fläskfiléen påse god potatis, t ex sorten CherrieNågra rödlökarlite grillolja att pensla på filénvalfri sås, vi körde med tzatziki nu igenGör så härTänd upp grillen
(du kan ersätta olja och sojablandningen med samma mängd grillolja) Grilla på utegrill runtom ca 15 minuter. Eller bryn filébitarna i stekpanna och stek dem färdigt i 125º varm ugn tills innertemperaturen är 65º. 600 g fläskfilé
Pensla med grillolja. Lägg ner dem i en kastrull tillsammans med grädde, mjölk och salt. Tag bort steknålarna och skär köttet i tjocka skivor och bjud gratängen till
Blanda ut honungen i grilloljan, värm grilloljan lite om det är svårt att få det jämnt. Tillsätt lite vatten och en halv köttbuljongtärning för kraftigare smak