Karré och potatissallad
Vispa grädden och rör ner majonäs, senap, salladskrydda och provensalska kryddor. Grillmarinad 0,5 dl japansk soja 0,5 dl rött vin 3 msk olja 3 msk vinäger 2 msk honung 1 tsk paprikapulver 1 msk dijonsenap 1 tsk svartpeppar 2 tsk chili, finhackad 1 tsk snabbkaffepulver 2 tsk timjan (kvistar) 10 st korianderblad, färsk Till köttet blev det potatissallad. Retropotatissallad a la Ingela 5 kokta potatisar 1/2 gurka 2 tomater 1 gul paprika 1 grönt äpple 1 rödlök 2 dl vispgrädde 1-2 msk majonäs 1 tsk dijonsenap 1/2 tsk italiensk salladskrydda frysta provensalska kryddor. § 0,5 dl japansk soja. 3 msk olja
Pinglans Mat