Vad betyder då detta med 3-2-1 metoden. Jo man grillar först indirekt i 3 timmar på låg värme med rubbing på och rök, sedan 2 timmar i folie med tex äpplejuice, sedan 1 timme utan folie fast medglaze. Vad betyder då detta med 3-2-1 metoden. Jo man grillar först indirekt i 3 timmar på låg värme med rubbing på och rök, sedan 2 timmar i folie med tex äpplejuice, sedan 1 timme utan folie fast medglaze
Grillade kamben är så galet gott om man får till den rätta kryddan med saltlag och glaze. Rör ihop saltlagen med vatten, salt, socker och kryddor och lägg ner kambenen i lagen
Pensla kontinuerligt revbenen med den kvarvarande glazen under resten av stektiden. Gör en egen glace med lite honung och bbq olja, grilla på lite majskolvar från höstskörden och gör en vitlöksdoftande coleslaw så blir det en liten middagsrätt som smakar sommar och vinter
eller välj en enklare köttbitt som du lägger i pannan och penslar med lite glaze. Smörj en ugnsfast form med smöret, blanda och lägg i potatisen och löken
Pensla sedan medglazen så att den täcks. Kolen ska vara lite grå med ett rött glödande inre. Lägg gärna kolet på ena sidan av grillen och till denna rätt använd helst en klotgrill eller en annan grill med lock
har skaffat mig en ny favorit här, nämligen sideribs med krispig svål glazade medjulmustglaze. När vi gick skilda vägar så tog jag med mig bloggen och fortsatte i sann BBQ-anda