Skär köttet diagonalt och lägg upp det på en såsspegel. Skär dem i mindre bitar och fräs dem under omrörning i en kastrull med lök och smält smör, tills smöret är genomskinligt
Fyll på med vatten så att köttet täcks. Det tar sin lilla tid dagen innan men det blir så gott och är väldigt enkelt dagen det är dags att lägga köttbiten på grillen
Köttet blev jättemört och smakade underbart tillsammans medkantarellsåsen. Gör din variant av planka med något annat kött och en annan sås, en pepparsås, bea eller champinjonsås
Smaka av kantarellsåsenmed soja, salt och peppar. Blanda entrecotebitarna med olja, salt, peppar, soja och örter i en påse och låt marinera medan du lagar resterande tillbehör
Stek eller grilla det saltade och pepprade köttet. Sedan hade vi fått tag på en fin T-bone-stek också, så resultatet blev T-bone med polenta, kantarellsås, ugnsbakade cocktailtomater och sparris
Vi beställde in varsin ryggbiff med potatisgratäng och kantarellsås. Köttet fick vi själva steka på den 450 grader varma täljstenen som låg på tallriken
Du har en förkärlek till bacon har vi som är medlemmar i BBQ Lovers forumet på Facebook sett. Lever själv med mina barn (Son nu 16 o dotter nu 18). Jag deltog i Grill-SM (Lag Mama Mia and the Briquettes) år 2014 tillsammans med två goda vänner, Paula Dahlberg och Anders Sundgren. Bild från senaste semin till Grillmästarna i TV4 – Christian Hellberg smakar mitt vildsvin med tillbehör…