Så därför får ni åter igen ta del av det ena som handlade om grilladerevben och bönröra. Pensla revbenen med såsen och lägg dom på grillen eller i ugnen
Jag väljer kamben istället för tunna revben just för att det är mindre, lättare att äta utan att kladda ner hela ansiktet och de är dessutom mer kött på dom så detta recept trycker jag verkligen ni ska prova
Servera exempelvis tillsammans med en riktigt krämig potatisgratäng, grillade majskolvar och en fräsh grönsallad eller varför inte en vattenmelonsallad
Man kokar dem heltenkelt i buljong innan de läggs på grillen. Min pappa brukar bjuda på de allra mjällaste och godaste revbenen, när vi får grillat hemma hos mina föräldrar
Det blev två olika sorters potatis, coleslaw, hemmagjord kryddsmör i olika smaker, nybakat majsbröd, lite olika röror även här, och en en hejdundrans massa olika grillade grönsaker
I helgen är jag ledig och skall grilla bland annat revben och då kommer jag garanterat jobba vidare med ytterliggare någon chili-sort och jag är redan supertaggad för detta
Lördag - BBQ-glaserade revben. Den du gillar bäst heltenkelt. De leker varje dag verkligen så när bästisen förra veckan skulle åka iväg en vecka så hade jag en helt förkrossad liten tjej här hemma
Ni får heltenkelt be nästa bekant som åker till USA att ta med sig en burk hem åt er. Första gången vi (eller rättare sagt min man) grillade dessa kamben var för säkert en månad sedan
Jag hade förberett sweet chili- och honungsglaserade tjocka revben och till dem min galet krämiga potatisgratäng, grillade majskolvar och en krispig sallad