Jag kände mig ju rätt färdig på allt överätande efter Frankrike, och hade de bästa intentionerna till att ta tag i kosten igen, men helt och fullt har jag inte orkat ändå nu medans det är semester fortfarande
Stek endiverna i en varm grillpanna på hög värme tills de fått fin färg. Fortsätt med endiverna, toast och avsluta med krossade valnötter och dressingen
I sommar har vi grillat mängder med revben och kamben, men ibland kan det ju vara gott att variera sina grillvanor, så i söndags blev det lite extra gott grillat - nämligen anka
Tro't eller ej, men nu är vi tillbaka med ett inlägg. Det har blivit ett lite längre uppehåll här än vi tänkt, men livet har varit fullt av arbete, födelsedagar, skolavslutningar, student, stockholmsresa och diverse festligheter
I originalreceptet ska det vara roquefortost men jag använder prästost och så ska det vara endiver i - det har inte jag i min och jag använder andra salladssorter än originalet