Grillad marulk marulk olja recept

Grillad marulk à la Mario

Grillad marulk à la Mario

OlivoljaPersiljaHavssaltEn klyfta VitlökFärskmalen svartpepparPinjenötterNågon typ av vinägerStora svarta oliver med kärnor, tex kalamataStora gröna oliver med kärnor
Marulk med grillade grönsaker

Marulk med grillade grönsaker

600 g marulkfilé. 12 msk rapsolja. 1Grillade grönsaker. 1Pensla med olja och strö över oregano och svartpeppar före servering
Bacon lindad Marulk

Bacon lindad Marulk

Oliv olja till stekning. I dag valde jag Marulk, härligt fast kött, kan både stekas och grillas med lätthet då den håller ihop så fint
Fiskspett med basilika-aioli

Fiskspett med basilika-aioli

Härliga fiskspett, grillade grönsaker och basilika-aioli. Vit fast fisk, t ex marulk, hälleflundra eller torskrygg
Marulksfilé med potatisstomp

Marulksfilé med potatisstomp

Olja. I torsdags hade vår Fiskhandlare Pontus på Västkustpojkarna fantastiskt marulksfilé. Lägg morötterna i en ugnsfast form lite olja och salt rör om
Intervju med Johan Kullberg

Intervju med Johan Kullberg

Jag har en ganska skön familj, en sambo som inte gillar mat som är grillad och framförallt inte BBQ mat
Grillad Marulk med vitsås

Grillad Marulk med vitsås

Vi köpte marulk som vi grillade och serverade med en underbar vitsås, färskpotatis och grillade grönsaker

Grillad marulk i vitlökssky

Pressa vitlöken i oljan och pensla grönsakerna. ½ dl olivolja. Pensla fiskbitarna med vitlöksoljan och grilla på hög värme ca 2 minuter på varje sida. 600 g marulksmedaljonger

Grillad Norsk Marulk med avokado

Pensla grönsakerna med olja och krydda med lite salt och peppar. Grilla marulken på bägge sidorna på hög värme tills de är gyllenbruna

Grillad ful fisk med vinägrett

Gnid in filéerna med olja.  Lägg de färdiggrillade fiskfiléerna på ett serveringsfat eller på tallrikar, ringla över generöst med vinägrett och servera resten av vinägretten som tillbehör tillsammans med nypressad kokt potatis och en grillad tomat

Marulksmedaljonger som kan bytas ut

 Fritera purjo- och morotsstrimlorna i oljan.  Skär ut två medaljonger ur varje marulksskiva. Krydda med salt och peppar på bägge sidor och pensla dem med lite olja