Kryddsmöret sätter en extra liten touch på rätten och passar till all grillad mat. Kassler är ett väldigt bra kött som nästan inte behöver någon alls tid för tillagning, vissa kanske inte ens tillagar kasslern men jag gillar det så att smakerna framträder lite mera
Servera med den grilladekasslern. 4 pers600 g kassler1 tsk olivolja1 rödlök2 röda paprikor2 msk olivolja1 burk svarta bönor20 körsbärstomater2 msk vinägersalt, pepparhackad persiljaGÖR SÅ HÄR. Skär kasslern i ca 1 1/2 cm tjocka skivor. Grilla eller stek kasslerskivorna 2-3 min på varje sida. 600 g kassler
Det blev två olika sorters potatis, coleslaw, hemmagjord kryddsmör i olika smaker, nybakat majsbröd, lite olika röror även här, och en en hejdundrans massa olika grillade grönsaker
Servera den grilladekasslern och den stuvade potatisen med en god sallad. Skiva kasslern tunt. 500 - 600 g kassler. 1500 - 600 g kassler Pepparrotsstuvad potatis 6 - 8 kokta potatisar av fast sort 2 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 4 dl mellanmjölk 2 - 3 msk färskriven pepparrot Salt peppar 1 tsk olja Ev 1 msk grovkornig skånsk senapSkala och skiva de kalla, kokta potatisarna. Grilla kasslern tills den är genomvarm, ca 2 minuter på varje sida
Lägg kasslern på en rejäl bit aluminiumfolie avsedd för grill och ugn. Bred lite ost mellan kasslerskivorna, stick ner en bit päron och lite rsmarin här och där