Vänd dem hela tiden. Krydda makrillen runt om med curry, svartpeppar och salt. Grilla makrillen ca 5 minuter, tills köttet får en vitare färg, och låt den sedan svalna lite i halstret. 4 pinfärska makrillfiléer. 2 msk mörkt senapsfrö. 2 msk sötstark senap
Vi serverade makrillen och senapsdressingen tillsammans med grillad levain och sallad. Men i helgen fick vi syn på de färskaste makrillar och jag lyckades övertala maken att det kanske var dags att glömma gamla oförätter och ge den en ny chans, makrillen alltså
Grillad Rödspätta med brynt smör majonnäs och syrade kantareller. Grilla fiskarna direkt(alltså på gallret med kolbädd under hela) med skinnsidan neråt
halv grillad kyckling m tapenade, broccoli, coleslaw och sallad på spenatblad. Efter att ha läst runt en hel del själv bland bloggar och debatter så förstår jag vad han kommer ifrån, men det är ju som alltid