Häll den marinad som är kvar på fatet över grönsakerna och blanda försiktigt ned tomaterna. Flankstek är en fin styckningsdel som sitter i ljumsken på nötkreatur
I lördags hade vi en liten miniföljetong på Instagram om vår Texmex middag för kvällen a'la Jonas Cramby, där några av rätterna var inspirerade av recepten i hans kokbok "Texmex från grunden"
Huvudrätten skulle helt klar bli Tequila och salt ”marinerad” flankstek med grillat (hembakat) naan, Grillad paprikasalsa, grillad sallad med jordgubbar och parmesean och en chimichurri
Grilladflankstek. På tallriken ligger det en flankstek, svensk så klart, som marinerats och grillats. Halligalli, vilken dag det blev på Håkans jobb igår, tänk så mycket uppståndelse det kan bli över en tidningsartikel i lokaltidningen
Lägg på köttet och grilla sex-tio minuter på varje sida till önskad stekning. Servera gärna köttet tillsammans med ugnsstekt potatis och kokta grönsaker eller en grönsallad