Grillad entrecote med marinerad rödlök recept

Entrecote med kantarellsås

Entrecote med kantarellsås

Blanda de kokta linserna medrödlöksröran. Skala och strimla rödlöken. Blanda entrecotebitarnamed olja, salt, peppar, soja och örter i en påse och låt marinera medan du lagar resterande tillbehör
Grillat fast inomhus

Grillat fast inomhus

Entrecote som grillades i grillpanna på spisen. Jag grillade spareribs & utskuren fläskkarre i ugnen. Men med hjälp av en grillapanna och en ugn kan man faktiskt uppnå sånär samma resultat, det är väl bara en del av röksmaken som är svår att efterlikna
BBQ-marinerad Entrecote med kreolspett

BBQ-marinerad Entrecote med kreolspett

Grilla på medelvärme ca 5 minuter. Grilla köttet på medelvärme ca 3 minuter på varje sida. Låt köttet vila ca 5 minuter innan det serveras tillsammans med spetten och en grönsallad. 4 skivor Scan Entrecote ca 600 g. 1 rödlök, i klyftor

Grillad biff med indisk smak

Garnera gärna med extra blekselleri och strimlad rödlök. Blanda resten av crème fraichen med skalad, tärnad gurka samt tärnad blekselleri

Entrecote med medelhavsgrönsaker

Pensla dem med resten av marinaden. Servera med grönsaker och crème fraiche. Skala och skär rödlöken i 0,5 cm tjocka ringar. 1 st rödlök
Kebabrulle

Kebabrulle

Blanda med resten av ingredienserna i en skål och låt stå och marinera. skölj och strimla isbergssallad, skölj och skiva tomater, skala och strimla rödlök samt skölj och hacka bladpersilja
Texmex med hembakade tortillabröd och Jonas Cramby.

Texmex med hembakade tortillabröd och Jonas Cramby.

Vilka tillbehör man vill ha till väljer man så klart själv, våra förslag är en ananassalsa, guacamole och syrad rödlök, recepten på dom hittar ni längre ner tillsammans med receptet på de glutenfria tortillabröden
Japanskt på grillen

Japanskt på grillen

I helgen grillade vi och jag var sugen på lite japanska smaker, så det fick bli kryddning åt det hållet
Intervju med Johan Kullberg

Intervju med Johan Kullberg

I årets upplaga av FIR så var jag med och grillade istället för som året innan stod som utställare. Jag har en ganska skön familj, en sambo som inte gillar mat som är grillad och framförallt inte BBQ mat
Intervju med Hampus Nordahl

Intervju med Hampus Nordahl

Desserten hade blivit grillade persikor med en hemmagjord pilsnerglass. Jag har många men mitt allra bästa är nog första gången jag stod på FIR och vi grillade hel gris
Intervju med Anders Thorstensson

Intervju med Anders Thorstensson

Varmrätt blir entrecote, medgrillade grönsaker och hemslagen bea. Efterrätt får bli en klassiker, grillad ananas med glass