Grillad anklår recept

Ankconfit med savojkål och lök

Ankconfit med savojkål och lök

anklår. Blanda socker och salt, gnid in anklåren med blandningen och ställ kallt 12 timmar. Skölj av låren i kallt vatten och lägg dem i en liten gryta, tillsätt ankfett så att det täcker

Tjugoåttondagsbal på Sankt Petri Logen 2016!

Grillade hjortracks med brynt morotspuré, kål i variation samt rökt rödvinsky och rökt märgsmör. Rotsellerisoppa med confit på anklår, riven anklever samt tryffelmajonnäs (ingen aning om vad som var anklår o anklever men jag tyckte det smakade tonfisk
Kristopher lagar: ankrillette!

Kristopher lagar: ankrillette!

Grillad Pimento padronsallad med Kyckling. Det enda du behöver är två stora anklår, en halvliter ankfett, några timjankvistar, lagerblad, vitlök, muskot, salt, peppar och en skvätt vitt vin, sen är det bara att köra igång

Restaurang - Bon

Till varmrätt valde jag grillad lammytterfilé med pommes Anna, Jen valde confiterad anklår och Jos och Manda deras surf 'n turf vilket var grillad ryggbiff med havskräfta