Pensla på med glazen i slutet av grillningen för bästa resultat. GLAZE. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
½ dl flytande honung. Men vi börjar idag med en grillad fläskytterfilé med en lite het glaze. Lägg det på grillen över glöd och grilla så det får fin yta runtom
Glaze består huvudsakligen av någon form av socker som kan karamelliseras under de sista minuterna av grillningen, oftast är grunden en sirap eller som i mitt fall honung
Glaze att. ½ dl honung. Gör nu glazen, skala och pressa vitlöken och blanda. ½ dl honung. Under grill och höj värmen till 250°C med glaze de sista. 1 ½ msk flytande honung. glazen, höj upp värmen till 250°C och dra igång grillen. 1 ½ msk flytande honung
Kycklingfilé har blivit lite av en favorit på grillen. Spara marinaden och använd som glaze. Det blir så ibland i vår familj att Jens sköter grillningen sen fixar Caroline tillbehören, så blev det med denna rätten
Nu kan du gärna låta köttet ligga med glazen några timmar, har du inte den tiden så förbereder du grillen för direkt grillning och grillar köttet tills det fått fin färg