Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Vi har alltid rökt skinka här hemma och det funkade denna röran alldeles utmärkt tillsammans med, men det går säkerligen fint till vilken sortens skinka ni än föredrar att ha på ert julbord
För att inte tala om den heliga graalen, den griljeradeskinkan. Griljerad kålrot. Jag har testat flera olika sorters ”skinka” vid olika tillfällen men har fastnat bäst för den helkokta kålroten som skinksubstitut
Här kommer fem tips på hur du kan lyckas med din julskinka. Du kommenterar med ditt WordPress. Köp inte en färdigkokt, att tillaga din egen skinka ger såväl bättre smak såväl som spad till dopp-i-grytan
Lägg skinkan i en ugnssäker form. För vår egen skull har jag skrivit lite anteckningar efter vissa saker med hur mycket som hade varit lagom att göra, för att slippa äta julrester fram till påsk
Sjud skinkan tillsammans med kryddlöken. Lägg den i en rymlig kastrull tillsammans med löken. Ta upp skinkan och stick in en stektermometer så att spetsen hamnar i skinkans mitt
För att inte tala om den heliga graalen, den griljeradeskinkan. Griljerad kålrot. Jag har testat flera olika sorters ”skinka” vid olika tillfällen men har fastnat bäst för den helkokta kålroten som skinksubstitut