Rör samman ägg, senap, honung och potatismjöl och bred blandningen över skinkan. Oavsett om du själv rimmat, själv kokat eller köpt kokt skinka behövs en god griljering
Blanda äggula, senap, honung, socker och potatismjöl till en jämn smet. Servera med senap. Ta bort eventuellt nät och svål och lägg skinkan på ett ugnssäkert fat
Blanda ihop äggula, senap, honung och majsstärkelse/potatisstärkelse. Receptet på griljering med ströbröd kommer från ICA, blev så sugen på att testa då det var honung i, och det blev den godaste griljeringen någonsin, lätt smak av det söta mot det salta
Hur man går tillväga när man kokar skinkan har vi skrivit om i ett tidigare inlägg och det hittar du här, tillsammans med en lite annorlunda variant av griljering med örter, soja och honung
Rör ihop äggula, senap, honung, strösocker, kardemumma och potatismjöl till en jämn smet. Tag bort eventuellt nät och svål och lägg skinkan på ett ugnssäkert fat
Blanda äggula, senap, potatismjöl, honung, ströbröd och pensla blandningen över skinkan. Klipp bort nätet, när skinkan svalnat något och ta bort svålen
Vispa ihop äggula med senapen och en del av ströbrödet och pensla skinkan med det. Du kan till exempel tillsätta apelsinskal och apelsinjuice, eller varför inte honung, ingefära och kanel