Blanda alla ingredienserna till biffar i en stor skål (ej fetan). Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
potatis, (med el utan skal). Grekiskabiffar. Biffar smaksatta med vitlök, citron och oregano. Tillaga på hög värme, utan lock, tills potatisen får fin färg och sänk sedan till låg värme och lägg på locket
Biffar. Servera biffarna med din fruktiga sallad och örtdressing. Smula i fetaost, blanda om och forma 8 biffar. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek biffarna på medelhög värme i ca 2-3 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Nu till kvällens middag, grekiskabiffar, som jag fick proffshjälp med av Vincent. Biffarna blev i lite varierande storlekar, men det gör ju inget, huvudsaken att barnen får vara med om de vill
Det vart Grekiskabiffar med en god nerkokt tomatsås och stekta grönsaker. Blanda sedan ihop alla ingredienser i en bunke och forma sedan biffar av smeten som du sedan steker i stek eller grillpanna
Idag bjuder jag på härligt saftiga biffar med grekiska smaker. Jo, fetaostbiffar som badar i en härlig tomat- och paprikasås och serveras tillsammans med ugnsrostade grönsaker