grekiskyoghurt. Fördela yoghurten i 6 mindre glas. Smörstek nötterna på medelhög värme. Låt svalna. Lägg i nötter och björnbär och ringla över honungen
Innan jag går in mer på den här fantastiska frukostskålen med grekiskyoghurt toppad med bovetecrunch och blodapelsinchiasylt måste jag avslöja den lyckliga vinnaren av påsktävlingen jag höll i här på bloggen
Grekiskyoghurt med hasselnötssmör och hackade paranötter per port. 1-2 dl grekiskyoghurt (turkisk för den som vill ha mindre syra). 1-2 dl grekiskyoghurt (turkisk för den som vill ha mindre syra)
Fick lite feeling på grekiskyoghurt och testade att ha det i – det blev supergott. Och du, ta Arlas grekiskayoghurt istället för Lindahls, tycker den är SÅ mycket godare (och gjord på svensk mjölk)
Blanda i gräddblandningen, yoghurten och gräslöken. 8 port1,4 kg bakpotatis, pricka hela med en gaffel120 gram smör2 dl vispgrädde5 dl grekiskyoghurt, rumstempererad2 msk färsk gräslök, hackad plus 1 msk till garnering (valfritt)flingsaltnymalen svartpepparGör så här