en förrätt med grekisk sallad och gratineradfetaost. Tideniugnen tar fram en djupare smak hos fetan – och ringlar man över bara lite, lite honung, så får man en trevligsmakbrytning mellan den salta osten och en liten sötma
Funkar lika bra som tilltugg, förrätt eller tillbehör. Det är så det ska vara tycker jag, det ska inte krånglas till det för mycket och när man lyfter det enka på rätt sätt, det är då magi skapas
Grilladgrekisk sallad. I sommar presenterar jag och Patchwork – Vinettill vego tre olikasnittar som passar perfekt som tilltuggtillfördrinken eller som en enkel förrätttill en middag
Jag använde Grekiskt lantbröd. alla hjärtans dag, avocado, bakblogg, chevré, dijonsenap, förrätt, förrätt med chevré, förrätt med lufttorkad skinka och fetaostkräm, förrätt med skagenröra, fetaostkräm, god balsamicosås med dijonsenap, gratinerad chevétoast, helgmat, helgmiddag, inredningsblogg, lufttorkad skinka, lyxigaförrätter, matblogg, nyårsrester, skagenröra, systrarna m, systrarnam, toast med lufttorkad skinka och fetaostkräm, Toast skagen, tre sorters lyxtoast
, Häll såsen i en ugnssäker form. , Rör i en pressad vitlök. , Lägg i räkorna och smula över osten. Sätt ugnen på 250 grader. , Gratinerai övre delen av ugnen ca 10 minutertills osten fått fin färg. 1 vitlöksklyfta. 200 g grekiskfetaost
Förrätt. Rör samman smulad fetaost, youghurt lite salt och peppar. Villni göra det literoligare så kan ni servera lite nachos till som ni lagt i en ugnsform