Dressing. Idag kommer därför ett tips på grekisk sallad med pasta för en matigare känsla. Dressing. Blanda den med grönsakerna, majs, oliver, ost och dressingen
Mitt tips är att blanda dressingen i en stor skål, tillsätta en nypa socker (mormors knep) och låta den skivade rödlöken få "marineras" en stund i dressingen
Droppa över dressingen. Dressing. Skär kycklingköttet benfritt och sedan i bitar. Skölj och riv salladen, dela tomaterna och skär salladslöken i småbitar
Blanda ihop dressingen i en kastrull ock låt koka upp, låt den sedan svalna. Blanda samman grönsakerna, osten, pastan och kycklingen, slå över dressingen och blanda därefter ihop salladen ordentligt
Servera köttet med dressingen och ugnsrostade grönsaker. Fetadressing. Dela tomaterna i halvor. Smula fetaosten och rör ihop den med yoghurten och persiljan
Blanda ihop dressingen och droppa över salladen tills ni har fått en bra smak. Dressing. 1. Börja med att skära ned grönsakerna och smula ned fetaosten